Suggesties, vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.

! GEEN reservaties via dit formulier!

Gelieve alle velden in te vullen.

Route per auto

Via A12 Antwerpen – Brussel

Afslag N16 richting Sint-Niklaas/Bornem. Neem dan rechts de afslag Hingene. Volg tot aan de kerk Van Hingene. Volg dan richting De Notelaer. Sla rechtsaf en blijf de dijk beneden volgen over een afstand van circa 2 km.

Via E17

Afslag N16 richting Temse/Bornem. N16 blijven volgen richting Bornem. Neem dan links de afslag Hingene. Volg dan richting De Notelaer. Sla rechtsaf en blijf de dijk beneden volgen over een afstand van circa 2 km.

Toegang voor minder mobiele personen

Voor minder mobiele personen wordt uitzonderlijk toegang verleend tot het dijkgedeelte. U kan met de wagen het dijkgedeelte tot net voor de ingang oprijden. Nadien kan u de wagen parkeren op de hoofdparking.

Route per fiets

De Scheldedijkroute (43 km – vertrek aan Museum De Zilverreiger in Weert) passeert aan het restaurant. U kan ook aansluiting vinden op de deze fietsroute via de Aspergeroute (51 km – vertrek eveens aan Musuem De Zilverreiger in Weert). Extra info en eventuele brochures zijn verkrijgbaar op de website van Toerisme Scheldeland.

Route per boot

Er is een vlotpont voorzien voor de aanleg van kleine bootjes van circa 7 meter. De diepgang bij laag water is ongeveer 1,2 meter. Te bereiken op de Schelde vlak voor Rupelmonde.

GPS-coördinaten

Breedte: 51° 7' 18" N

Lengte: 4° 17' 38" E