De Groenendijk is op zoek naar ...

Keuken- en zaalpersoneel

Wij zijn op zoek naar een keuken- en zaalmedewerker (m/v) voor week-endwerk

Flexi-job en studenten komen hiervoor in aanmerking.

Interesse of meer info?

Bel ons op het nummer 03 889 06 55, ...

stuur een mail, ...

of maak gebruik van het contactformulier.

Klanten getuigen

Te veel goeds om op te noemen ... dit is een TOPADRES! Niet alleen voor liefhebbers van paling is dit een aanrader. Ook vleesfanaten vinden hier hun gading. En wat betreft het wildseizoen: this is the place to be! Liever iets vegetarisch? Vraag er naar! ... Kortom, hier kan niets mislopen. Zelfs de kinderen worden niet vergeten.

Hans V. - via Tripadvisor

Muntaroma's prikkelen de neus en zorgen voor een frisse toets. Het palingvlees heeft een vaste structuur en een volle, niet overdadige vette smaak waardoor de grote stukken paling tot de finish plezieren. Een compleet festijn.

Willem Asaert - culinair journalist (De Morgen Magazine, Knack Weekend, Culinaire Ambiance)

Lekkerste paling in't groen van de regio. Ze werken steeds met verse producten. Supermooi gelegen aan de Schelde en Rupelmonding, helemaal in het groen. Charmant en gezellige sfeer. Heel goede bediening en lekker eten. De paling in't groen is er overheerlijk en er is ook een leuke suggestiekaart. Een pareltje in Klein-Brabant!

Ingrid M. - via Tripadvisor

Super lekker eten, lekkere filet pure! Mijn man had de paling - ook zeer lekker - en alles voldoende. Zeer vriendelijke bediening, zeker voor herhaling vatbaar

Tanja M. - via Facebook

Geweldige ontvangst, prettige omgeving en lekker eten. Voor al wie no nonsens zoekt!

Marc V. - via Facebook