Onze suggesties

Gerookte paling met een slaatje van rode biet & appel (voorgerecht)

Gegrilde sardienen (voorgerecht)

Steak tartaar (hoofdgerecht)

Filet van paard met witloofslaatje (hoofdgerecht)

Noorse visschotel (hoofdgerecht)

De kaart

Voorgerechten
Verse dagsoep€ 8,00
Kaaskroketten € 14,00
Garnaalkroketten€ 18,00
Duo van kaas- & garnaalkroket€ 16,00
1/2 Paling in ’t groen€ 22,00
1/2 Gebakken paling€ 23,00
Voorgerecht met frietjes + € 2,00
Hoofdgerechten
Paling in ’t groen€ 32,00
Gebakken paling€ 33,00
Entrecote€ 30,00
Steak€ 26,00
Filet pur€ 34,00
1/2 Kip met sla€ 16,00
Voor de allerkleinsten
1/4 Kip met sla€ 8,00
Kindersteak€ 16,00
Balletjes in tomatensaus€ 12,00
Wildgerechten (vanaf oktober tot en met december)
Wild konijn op grootmoeders wijze met appelmoes en/of pruimen (begin oktober)seizoensprijs
Patrijs op een bedje van savooikool, spekjes & worst met gekookte aardappelen (begin oktober)seizoensprijs
Fazant op Brabantse wijze met witloof, peren & bosbessen (half oktober)seizoensprijs
Everzwijnragout met appelgarnituur(half november)seizoensprijs
Hertenfilet met roomsaus & knolselderpuree (half november)seizoensprijs
Vegetarische gerechten
Groentenlasagne€ 16,00
Sauzen & bijgerechten
Gemengde sla€ 4,50
Peperroom€ 4,00
Provençale€ 4,00
Béarnaise€ 4,50
Appelmoes€ 3,50
Desserten
Vanille roomijs€ 8,00
Dame blanche€ 9,50
Café glacé€ 10,50
Roomijs met caramel€ 9,50
Roomijs met advocaat€ 11,00
Huisbereide chocomousse€ 9,50
Huisbereide crème brulée€ 12,00
Kinderijsje€ 5,00
Slagroom + € 0,50

Klanten getuigen