Als suggestie hebben we voor u ...

Voorgerechten

Gegrilde sardienen

Hoofdgerechten

Noorse visschotel

Steak tartaar

Paardenfilet

Bouillabaisse

De kaart

Voorgerechten
Dagsoep€ 7,00
Kaaskroketten € 12,00
Garnaalkroketten€ 16,00
Mix kroket (kaas - garnaal)€ 14,00
1/2 Paling in ’t groen€ 17,00
1/2 Gebakken paling€ 18,00
Hoofdgerechten
Paling in ’t groen€ 28,50
Gebakken paling€ 28,50
Entrecote€ 24,00
Steak€ 20,00
Filet pur€ 30,00
1/2 Kip met sla€ 15,00
Voor de allerkleinsten
1/4 Kip met sla€ 7,50
Balletjes in tomatensaus€ 9,00
Kindersteak€ 12,00
Wildgerechten (vanaf oktober tot en met december)
Wild konijn op grootmoeders wijze met appelmoes en/of pruimen (vanaf 06/10)seizoensprijs
Patrijs op een bedje van savooikool, spekjes en worst met gekookte aardappelen (vanaf 06/10)seizoensprijs
Fazant op Brabantse wijze met witloof - peren en bosbessen (vanaf 20/10)seizoensprijs
Everzwijnragout met appelgarnituur en knolselderpuree (vanaf half november)seizoensprijs
Hertenfilet met roomsaus en knolselderpuree (vanaf half november)seizoensprijs
Vegetarische gerechten
Groentenlasagne€ 15,00
Desserten
Vanille€ 6,00
Dame Blanche€ 7,50
Roomijs met caramel€ 7,00
Roomijs met advocaat€ 8,50
Café glacé€ 8,00
Kinderijs€ 3,50
Huisbereide chocomousse€ 8,00
Huisbereide crème brulée€ 8,50

Reserveer een tafel

Reserveer via de website

Of bel 03 889 06 55

Klanten getuigen