Routebeschrijving

De Groenendijk

Nattenhaasdonkstraat 20

2880 Bornem - Wintam

+32 3 889 06 55

BE 0898 715 787

Route per auto

Via A12 Antwerpen – Brussel

Afslag N16 richting Sint-Niklaas/Bornem. Neem dan rechts de afslag Hingene. Volg tot aan de kerk Van Hingene. Volg dan richting De Notelaer. Sla rechtsaf en blijf de dijk beneden volgen over een afstand van circa 2 km.

Via E17

Afslag N16 richting Temse/Bornem. N16 blijven volgen richting Bornem. Neem dan links de afslag Hingene. Volg dan richting De Notelaer. Sla rechtsaf en blijf de dijk beneden volgen over een afstand van circa 2 km.

Toegang voor minder mobiele personen

Voor minder mobiele personen wordt uitzonderlijk toegang verleend tot het dijkgedeelte. U kan met de wagen het dijkgedeelte tot net voor de ingang oprijden. Nadien kan u de wagen parkeren op de hoofdparking.

Route per fiets

De Scheldedijkroute (43 km – vertrek aan Museum De Zilverreiger in Weert) passeert aan het restaurant. U kan ook aansluiting vinden op de deze fietsroute via de Aspergeroute (51 km – vertrek eveens aan Musuem De Zilverreiger in Weert). Extra info en eventuele brochures zijn verkrijgbaar op de website van Toerisme Scheldeland.

Route per boot

Er is een vlotpont voorzien voor de aanleg van kleine bootjes van circa 7 meter. De diepgang bij laag water is ongeveer 1,2 meter. Te bereiken op de Schelde vlak voor Rupelmonde.

GPS-coördinaten

Breedte: 51° 7' 18" N

Lengte: 4° 17' 38" E

Suggesties, vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Contacteer ons via onderstaand formulier.

Opgelet: geen reservaties via dit formulier aub.

Wenst u online te reserveren, dan kan u gebruik maken van ons reservatieformulier.

Gelieve alle velden in te vullen.

Klanten getuigen

Muntaroma's prikkelen de neus en zorgen voor een frisse toets. Het palingvlees heeft een vaste structuur en een volle, niet overdadige vette smaak waardoor de grote stukken paling tot de finish plezieren. Een compleet festijn.

Willem Asaert - culinair journalist (De Morgen Magazine, Knack Weekend, Culinaire Ambiance)

Heerlijk genieten, super-suggesties en de paling is om je vingers van af te likken. Ook niet-paling liefhebbers hebben in De Groenendijk een uitgebreide keuze. Toprestaurant op een zeer aangename, gezellige locatie en in een authentiek interieur. En vergeet zeker de wildgerechten tijdens het seizoen niet te proeven!

Anja Oelbrandt

Een gezellig avondje met 2 of met vrienden en familie ... altijd is het eten hier van een supergoeie smaak! Trouwens de bediening moet zeker niet onder doen. De gastvrouw ontvangt je steeds met haar mooie glimlach.

Katrien & Bram

Absoluut de allerbeste paling in't groen die je kan vinden! Het gezellige en authentieke interieur maakt het helemaal af. Een aanrader!

Saskia Kromhout

Altijd lekker eten en vriendelijke bediening. Seizoensgebonden vind ik top! Proficiat An en Jef!!!

Roger Verhulst